Doorgaan naar inhoud

4

Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Na het samenstellen van het tel- en kijkboek _3_ is Ted van Lieshout wederom de schatkamers van het Rijksmuseum in gedoken op zoek naar bijzondere dingen. Kleding, schilderijen, serviezen, meubels en vele andere schitterende kunstobjecten waarin je een getal uit de tafel van 4 terug kunt vinden. Gegarandeerd uren kijkplezier voor jong en oud!_


ÔTellen, zoeken en in één
moeite door kunst leren kennen.Õ
de Volkskrant


4_ is een prachtige verzameling van 25 kunstwerken waarop iets te tellen of te zoeken valt: 8 kamers in het poppenhuis, 12 schoenen, 32 schaakstukken of 84 tegeltjes in een schouw. Stuk voor stuk een lust voor het oog. Op de linkerbladzijde staat telkens een groot cijfer en rechts is het kunstwerk afgebeeld; je weet niet wát je moet tellen, alleen hoevéél ervan zijn. Door kinderen te laten zoeken naar het juiste getal, worden ze gestimuleerd om goed te kijken en komen ze op een speelse manier in aanraking met kunst.

En als ze meer willen weten, kunnen ze achter in het boek niet alleen de oplossing vinden maar ook extra informatie. Zoals de maker, de titel, het materiaal van het werk en andere interessante weetjes. De tekst is eveneens in het Engels vertaald en dat maakt _4_ ook geschikt voor toeristen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.