Doorgaan naar inhoud

Alles verloopt volgens plan

Nieuwe informatie van Meester Confucius en Meester Kuthumi voor een wereld in verandering

Alles verloopt volgens plan - U. Kretzschmar ; Ute Kretzschmar ; Kuthumi
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

DDe fundamentele veranderingen op Aarde werden rond de millenniumwisseling al aangekondigd door de meesters Confucius en Kuthumi. Zij vertelden dat de economie, het financiële systeem, de gezondheidszorg, het onderwijs en de maatschappelijke samenleving volledig zouden gaan veranderen. Over onze financiële en economische crisis zeggen de meesters: “Alles verloopt volgens plan.”

In dit boek maken de meesters ons opmerkzaam op hoe wij omgaan met bijvoorbeeld liefdesrelaties, opvoeding, bezit en vermogen, techniek, Aarde en klimaat, en spiritualiteit en onze zielsontwikkeling. Zij wijzen ons op de noodzakelijkheid van het ineenstorten van bepaalde systemen, zoals het financiële systeem. Wanneer wij daar de juiste lessen uit trekken, kan er iets nieuws, beters en rechtvaardigers ontstaan. Want het is steeds ons denken dat bepaalt hoe de wereld vorm krijgt.


Ute Kretzschmar is ook de auteur van '2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie', '2012 – De ziel in de meesterjaren' en 'Vrij reizen in andere dimensies'.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.