Doorgaan naar inhoud

Het stervende licht

Het stervende licht - G.R.R. Martin
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Eens waren ze geliefden, Gwen en Dirck Lanes, nu zijn ze verre vrienden. Dan ontvangt Dirck overwacht een smeekbede, een dringend verzoek om hulp. Het is een oproep die hij niet kan negeren.

Maanden duurt zijn reis naar Worlorn, een duistere stervende wereld die wordt bevolkt door ten dode opgeschreven overlevenden van wat ooit een bloeiende beschaving was.

Bij zijn aankomst treft hij de verloren gewaande maar bijzonder innemende Gwen badend in weelde, maar opgesloten in een kooi van jade en zilver. Zij is de gevangene van Jaantony, een heerser die naar Worlorn is verbannen vanwege zijn ontoelaatbaar wrede misdrijven. En algauw is ook Lanes zijn leven niet meer zeker, want onvermijdelijk kruist zijn pad dat van Jaantony.

George R.R. Martin (1948) werd door Time uitgeroepen tot een van de invloedrijkste figuren van 2011. In 1996 verscheen het eerste deel van Het Lied van IJs en Vuur: Het Spel der Tronen. Inmiddels heeft hij alle belangrijke fantasy-prijzen op zijn naam staan, waaronder de Hugo Award en de Nebula Award. Martin schrijft ook mee aan het script van de tv-serie Het Lied van IJs en Vuur.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.