Doorgaan naar inhoud

Rood

Rood - Pierce Brown
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Boek 1 uit de serie De Mars trilogie

Omschrijving

Rood is het eerste deel van De Mars Trilogie van New York Times-bestsellerauteur Pierce Brown. Een meedogenloos spannend debuut met de sensatie van De Hongerspelen van Suzanne Collins en Enders Game van Orson Scott Card.

Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, overtuigd dat hij en zijn medemensen de oppervlakte van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft gesloten, wetende dat zijn bloed en zweet ooit zal resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen.

Maar Darrow en zijn soort zijn verraden. Al snel komt hij erachter dat de mensheid de oppervlakte van Mars al generaties geleden heeft bereikt. Uitgestrekte steden en rijk begroeide velden strekken zich uit over het landschap. Darrow - en alle Roden net als hij - zijn niets meer dan slaven voor de decadente heersende klasse.

Geïnspireerd door een verlangen naar gerechtigheid, en gedreven door herinneringen aan een verloren liefde, offert Darrow alles op om het legendarische Instituut te infiltreren, een proefterrein voor de dominante Gouden kaste waar de nieuwe generatie van menselijke opperheren strijden om macht. Darrow wordt gedwongen te strijden voor zijn eigen leven en de toekomst van de beschaafde wereld tegen de beste en meest genadeloze leden van de heersende klasse van de maatschappij. Hij zal voor niets of niemand stoppen om zijn vijanden te verslaan... zelfs niet als dat betekent dat hij een van hen moet worden.

'Een verhaal over wraak, oorlogvoering en de honger naar macht... doet denken aan De Hongerspelen en Game of Thrones.' Kirkus Reviews

'Een voortreffelijk debuut... Rood stijgt boven het drukke dystopische veld uit.' USA Today


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.