Doorgaan naar inhoud

Wereldgeschiedenis in beeld

Wereldgeschiedenis in beeld - Peter Delius, Klaus Berndl, Juliane Von Laffert, Rob de Ridder
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 15,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
15,00
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Deze rijk geïllustreerde uitgave beschrijft de wereldgeschiedenis van het begin van de beschaving tot in de 21ste eeuw. In dit monumentale boek zijn de sociale, culturele en militaire geschiedenis samengebracht, zodat er een veelzijdig en levendig beeld ontstaat van de belangrijkste gebeurtenissen uit de historie van de mensheid.
Ruim 4000 beelden illustreren deze panoramatische vertelling over grote imperia op het toppunt van hun macht en vertwijfelde naties in oorlogstijd, over machtige heersers die hun stempel drukten op hele tijdperken en stichters van religies en heiligen van wie de leer nog steeds beleden wordt.
Honderden afbeeldingen van beeldende kunst, bouwwerken en kunsthandwerk getuigen van de indrukwekkende culturele prestaties van de mensheid in de loop van een half miljoen jaar. Lang verdwenen beschavingen worden op deze manier weer tot leven gebracht.
Vier uitvouwpagina's bieden uitgebreide informatie over grote politieke gebeurtenissen, zoals de Franse Revolutie en de Tweede Wereldoorlog, en speciale themapagina's geven inzicht in de belangrijkste religies, ideologieën en de problemen van de globalisering. De talrijke kaders bevatten korte biografieën van staatslieden en beroemde persoonlijkheden, en belichten interessante onderwerpen uit de cultuurgeschiedenis. Tijdbalken onderaan elke pagina vermelden cruciale gebeurtenissen, namen en data. De uitgebreide inhoudsopgave en het omvangrijke register, ten slotte, maken WERELDGESCHIEDENIS IN BEELD tot een onmisbaar naslagwerk.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.