Doorgaan naar inhoud

Een gelukkige geest in een gezond lichaam [e-Book]

in 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten

Een gelukkige geest in een gezond lichaam - Louise Hay, Ahlea Khadro, Heather Dane
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Een gelukkige geest in een gezond lichaam

Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.

In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam. 

Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.