Doorgaan naar inhoud

Je kunt een buitengewoon leven creeren

Je kunt een buitengewoon leven creeren - Louise Hay, Louise L. Hay, Cheryl Richardson, L.L. Hay
Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het leven zit -voor iedereen- barstensvol uitdagingen. Waarom zou je je best doen om een buitengewoon leven te creëren als het al moeilijk genoeg is om te overleven?

Omdat ook jij het kunt.

Louise Hay had een jeugd vol mishandeling, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding. Maar met haar 85 jaar staat ze volop in het leven en heeft ze een wereldwijd uitgeef-imperium gecreëerd. Belangrijker: ze is gelukkig. Allemaal dankzij één ding: mentale kracht. Met de discipline van een legercommandant liet ze alleen nog positieve gedachten in haar hoofd toe. Hoe ze dat deed, wat het haar opleverde, hoe haar bewonderendswaardige leven er uit ziet, en vooral hoe jij een buitengewoon leven kunt creëren lees je in Je kunt een buitengewoon leven creëren: het ultieme boek van Louise Hay.

Een liefdevol, subtiel meesterwerk dat zelfs tijdens het lezen je stemming een boost geeft. Geef je leven een positieve wending: ga aan de slag met dit waardevolle materiaal!

* Is het de voelbaar positieve energie die van Louise Hay afstraalt?

* Zijn het de affirmaties in het boek, die je denken direct richting positiviteit sturen?

* Is het de simpele wijsheid, die zo makkelijk toepasbaar is en inspireert om meteen uit te voeren?

Is het leven werkelijk zo eenvoudig? Kijkend naar Louise Hay, 85 jaar en vitaal, gelukkig, vrolijk, levendig en krachtig, een waar voorbeeld van wat ze onderwijst, kun je niet anders dan concluderen dat ze gelijk heeft.

Louise Hay, de grande dame van positief denken, en Cheryl Richardson, de self-care lady, laten je in dit magische boek zien hoe zij de principes die ze bespreken zelf toepassen in hun leven, zodat jij daar de vruchten van kunt plukken.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.