Doorgaan naar inhoud

Bart's fish tales [e-Book]

recepten & verhalen van duurzame vissen over de hele wereld

Bart's fish tales - Bart van Olphen
e-Book
Nieuw vanaf 14,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
14,99
Download direct dit e-book
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen dragen dat ook volgende generaties van vis kunnen blijven genieten. Samen met de wereldberoemde fotograaf David Loftus leefde, viste en kookte ik met de mannen, vrouwen en kinderen van 's werelds meest duurzame visserijgemeenschappen. Vissers die op een verantwoorde manier hun vis vangen en daarmee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld.

De meer dan honderd visrecepten zijn afkomstig uit alle windstreken, van IJsland tot India en van Gambia tot Canada, geschikt voor elk moment van de dag, van een snelle lunch tot een feestelijk maal, en dankzij de heldere beschrijvingen geschikt voor elke visliefhebber. Naast de talloze gerechten licht ik diverse technieken stap-voor-stap toe. De prachtige fotografie vertelt, verleidt en verduidelijkt waar woorden tekort schieten.

Met dit boek wil ik de verhalen achter vis vertellen en iedereen inspireren om met goede, verantwoorde vis de lekkerste gerechten te maken. Enjoy! Voor nu en de toekomst.

Bart van Olphen


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Carrera
  • ISBN:
    9789048825899
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    384
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Maart 2016