Kookboeken, Tussen € 50 en € 100, Nederland 63 uitgaven gevonden Populaire rubrieken Aziatische keuken Chef-koks Dranken Groente en fruit Koken algemeen Kookboeken algemeen Mediterraanse keuken Vegetarisch Voedingsleer Wereldkeuken Filteren (4) Tonen als: Tegels Lijst Sorteer op: Prijs Titel Relevantie Populariteit (aflopend) Populariteit (oplopend) Inkoopdatum Beoordeling Uitgebreid zoeken De Zilveren Lepel Nederlandstalig Hardback 9789000309757 Juli 2012 1.504 pagina's (6) 'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is... Vanaf 52,99 Bekijk exemplaren Hokkai – De smaak van Japan in IJmuiden Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara Nederlandstalig Hardback 9789090379432 Maart 2024 1 pagina's Vanaf 99,95 Bekijk exemplaren Indische keukengeheimen Jeff Keasberry Nederlandstalig Hardback 9789045202747 Februari 2012 240 pagina's (3) Authentieke familierecepten van 3 generatiesGedurende 350 jaar koloniale intimiteit in het voormalig Nederlands-Indië is niet alleen een mengcultuur ontstaan, maar ook een van de oudste... Vanaf 55,00 Bekijk exemplaren Smaakvrienden Angelique Schmeinck Nederlandstalig Hardcover 9789089101860 Mei 2010 384 pagina's Vanaf 95,00 Bekijk exemplaren Larousse gastronomique + receptenboek JoËL Robuchon Nederlandstalig Linnen band met stofomslag 9789021535999 Januari 2003 1.278 pagina's (9) Larousse gastronomique is 's werelds beroemdste naslagwerk. Prosper Montagné, een vermaarde Franse chef-kok, was verantwoordelijk voor de eerste editie, die in 1938 in Parijs verscheen. Hij... Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Kookschool klassiek Marianne Magnier-Moreno Nederlandstalig Hardback 9789021563541 Oktober 2016 288 pagina's Kookschool Klassiek is het grote handboek dat iedere thuischef in huis zou moeten hebben. Dit uitgebreide én diepgaande kookboek van Marianne Magnier-Moreno bevat 100 recepten uit de... Vanaf 75,00 Bekijk exemplaren Peru - Hét kookboek Gastón Acurio Nederlandstalig Hardcover 9789045209937 September 2015 432 pagina's (9) Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015Het alomvattende kookboek van de Peruaanse keukenMet dit prachtige uitgevoerde, chique kookboek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en... Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Noma 2.0 Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi Engelstalig Hardback 9781648291722 November 2022 352 pagina's The world's most influential chef shares the recipes that have defined the newest incarnation of Noma and set a new standard for how we think about food. Vanaf 67,96 Bekijk exemplaren Restaurant Gordon Ramsay Gordon Ramsay Engelstalig Hardback 9781473652316 Augustus 2023 304 pagina's A must-have book for food connoisseurs that showcases the passion and skill of the world's most famous multi Michelin-starred chef. Vanaf 72,21 Bekijk exemplaren Groente- en fruitencyclopedie Luc Dedeene, Guy de Kinder Nederlandstalig Hardback 9789043933070 Maart 2024 420 pagina's Met de ‘Groente- en fruitencyclopedie’ van Luc Dedeene en Guy De Kinder eet je gezond met groente en fruit uit eigen tuin – nu herzien en uitgebreid. Gezond eten met groente en fruit uit... Vanaf 65,00 Bekijk exemplaren Radilicious Frank Fol, Wim Demessemaekers, Mieke De Vylder Nederlandstalig Hardback 9789464788075 Oktober 2023 440 pagina's Laat je zinnen prikkelen door de beste groentechefs van Europa! In dit indrukwekkende boek nemen twintig topchefs je mee op een opwindend, culinair avontuur in de puur plantaardige keuken.... Vanaf 64,99 Bekijk exemplaren Thermomix Feest Claudia Allemeersch Nederlandstalig Hardback 9789401463355 Oktober 2019 368 pagina's In het nieuwe Thermomix-boek laten de auteurs je kennismaken met meer dan 200 vernieuwende, feestelijke recepten met deze allround keukenhulp. Alle recepten worden op een heldere manier... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Noord-Atlantisch viskookboek Alan Davidson Nederlandstalig Linnen band met stofomslag 9789072653147 Januari 2001 557 pagina's Het Noord-Atlantisch viskookboek bestaat uit twee delen. Het eerste is een geïllustreerde catalogus van vis, schaal- en schelpdieren, met hun benamingen in de verscheidene talen. Het tweede... Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Noma René Redzepi Engelstalig Hardback 9780714859033 Januari 2010 (3) An insight into the food philosophy and creativity of Noma restaurant. Vanaf 59,95 Bekijk exemplaren Thermomix gezond Claudia Allemeersch, Jan Van Wassenhove Nederlandstalig Hardback 9789401471732 November 2020 352 pagina's Meer dan 200 gezonde gerechten voor de all-in-onekeukenmachine Met duidelijke aanwijzingen om je Thermomix op een optimale manier te gebruiken Ideaal voor wie snel een gezonde maaltijd op... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Thermomix 365 Claudia Allemeersch Nederlandstalig Hardback 9789401450775 Mei 2018 420 pagina's Talloze koks wereldwijd hebben een passie voor de Thermomix. In dit kookboek laten Claudia Allemeersch en Jan Van Wassenhove je aan de hand van 365 heldere, vernieuwende recepten kennismaken... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Champagne Gert Crum Nederlandstalig Hardback 9789082670516 Augustus 2017 400 pagina's Een boek over Champagne van Gert Crum, als auteur, en Jan Bartelsman, als fotograaf, uitnodigend en informatief over recente veranderingen in Champagne.Een boek over Champagne, haar... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Thermomix Mediterraan Claudia Allemeersch Nederlandstalig Hardback 9789401485234 Oktober 2022 352 pagina's Meer dan 200 mediterrane gerechten voor de all-in-onekeukenmachine Met duidelijke aanwijzingen om je Thermomix op een optimale manier te gebruiken Met de medewerking van internationale... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Over eten en koken Harold McGee Nederlandstalig Hardback 9789046813935 Januari 2013 876 pagina's (2) Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit... Vanaf 50,99 Bekijk exemplaren Het geheim van bottenbouillon Louise Hay, Heather Dane Nederlandstalig Hardback 9789492665201 December 2018 384 pagina's Als een vergeten, aloud traditioneel voedingsmiddel wordt herontdekt vanwege de gezondheids- en schoonheidsvoordelen, trekt dit ieders aandacht. In dit unieke culinaire avontuur verenigen... Vanaf 51,00 Bekijk exemplaren De smaak van bloemen Elisabeth De Lestrieux, Jelena De Belder Nederlandstalig Linnen band met stofomslag 9789020919240 208 pagina's Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Savourieën van John Halvemaan John Halvemaan [Recepten], Gidi van Liempd [Illustraties] Nederlandstalig Losbladig 9789081194013 45 pagina's Veertig hartige tussendoortjes of voorafjes en enkele onmisbare basisrecepten. John noemt ze savourieën. Veertig geplastificeerde kaarten met recepten in een box. Vanaf 80,00 Bekijk exemplaren Champagne Peter Liem Engelstalig Hardback 9781784724474 Oktober 2017 320 pagina's (1) From the expert behind the top-rated resource ChampagneGuide.net comes this groundbreaking guide to the modern wines of Champagne, presented in a stunning box set, complete with vintage maps... Vanaf 86,70 Bekijk exemplaren Ultimate Toys for Men, New Edition Michael Goermann Engelstalig Hardback 9783961711727 Mei 2021 264 pagina's Richly illustrated and meticulously curated, it gathers the best bespoke and luxury products and premium experiences around the globe, anchored in the belief that only top quality is true... Vanaf 68,00 Bekijk exemplaren Voeding bij gezondheid en ziekte Nelleke Stegeman Nederlandstalig Hardback 9789001745646 Augustus 2021 746 pagina's Voeding bij gezondheid en ziekte: - Geeft inzicht in wetenschappelijk gefundeerde kennis over voeding en biedt praktische tools; - helpt om feiten over voeding van fabels te onderscheiden... Vanaf 79,95 Bekijk exemplaren Babel Maranda Engelbrecht Afrikaans Paperback 9780620572170 237 pagina's Zuid-Afrikaanse tekst Vanaf 85,00 Bekijk exemplaren De Oosterschelde kreeft Ronald Timmermans, [Foto] Remko Kraaijeveld Nederlandstalig Linnen band met stofomslag 9789081804264 Maart 2012 192 pagina's Het allereerste boek over de Oosterscheldekreeft. De Oosterscheldekreeft is uniek en daar zijn we trots op! Ons Zeeuwse schaaldier wordt over de hele wereld geroemd vanwege haar stevigere... Vanaf 95,00 Bekijk exemplaren Italian Breakfast elBullifoundation Engelstalig Hardback 9781838665142 Januari 2022 Ferran Adria's elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast, through the rigorous Sapiens methodology - the result of years of extensive in-depth research... Vanaf 85,00 Bekijk exemplaren The Complete Asian Cookbook Charmaine Solomon Engelstalig Hardback 9781743799734 Januari 2024 656 pagina's The latest edition of the most well respected and authentic cookbook on Asian cuisine. Vanaf 50,96 Bekijk exemplaren VEGAN - Het kookboek Jean-Christian Jury Nederlandstalig Hardback 9789000353248 Augustus 2017 448 pagina's De enige complete vegan kookbijbel met de allerlekkerste veganistische gerechten. VEGAN - Het kookboek is de meest complete verzameling traditionele en authentieke vegan recepten van over... Vanaf 52,99 Bekijk exemplaren Het Oven Kookboek Claudia Allemeersch Nederlandstalig Hardback 9789401472920 Oktober 2021 352 pagina's Claudia Allemeersch kookt met 's werelds meest geliefde fornuis Meer dan 200 basisgerechten, ovenschotels en feestelijke menu's Niet alleen voor AGA-fornuizen, maar voor elk type oven! Het... Vanaf 55,00 Bekijk exemplaren Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura Engelstalig Hardback 9780714867144 Januari 2014 Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of... Vanaf 55,00 Bekijk exemplaren Le Larousse de la cuisine Larousse (Firm) Hardback 9782035849779 831 pagina's • 1400 recettes pour tous les goûts : des recettes classiques bien sûr, mais aussi des recettes légères avec des conseils diététiques, des recettes végétariennes, des recettes à faire au... Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Larousse Wine David Cobbold, Sebastian Durand-Viel Engelstalig Hardback 9780600635093 Oktober 2017 656 pagina's The definitive wine reference book, from one of the world's most prestigious wine brands. Vanaf 59,46 Bekijk exemplaren Paddenstoelen Jonnie Boer, Edwin Flores Nederlandstalig Hardback 9789491525773 September 2018 196 pagina's In dit boek word je door Jonnie Boer en Edwin Flores meegenomen in de wereld van de paddenstoel. Ze leren ons dat deze lekkernij met de nodige zorgvuldigheid voor iedereen beschikbaar is.... Vanaf 64,00 Bekijk exemplaren De kunst van de Italiaanse keuken Massimo Bottura Nederlandstalig Hardback 9789089896155 November 2014 306 pagina's Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen... Vanaf 55,00 Bekijk exemplaren Het diëtistisch consult Marjolein Baauw, Anke Leibbrandt, Heleen Scholten, Greet Schoofs, Marlies Verweij Nederlandstalig Softcover 9789024427888 Juli 2020 200 pagina's In Het diëtistisch consult staan de competenties centraal die je als diëtist nodig hebt voor de beroepsrol van behandelaar: de cliëntgebonden beroepsuitoefening. De competenties omvatten een... Vanaf 61,50 Bekijk exemplaren Culture Cuisine Cooking Paul Freedman, Siu Ling Koo Meerdere talen Hardback 9789082853803 September 2018 552 pagina's Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van... Vanaf 51,00 Bekijk exemplaren Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm, Will Guidara Engelstalig Hardback 9780399580659 Oktober 2019 384 pagina's From one of the world's top dining destinations, New York's three-Michelin-starred restaurant Eleven Madison Park, comes an updated single-volume collection of more than 80 recipes, stories,... Vanaf 67,96 Bekijk exemplaren Food & Drink: Modernist Cuisine Photography Nathan Myhrvold Engelstalig Hardback 9781737995135 Maart 2023 216 pagina's Take a deep dive into Modernist Cuisine founder and photographer Nathan Myhrvold's ever-evolving fascination with food in his newbook Food & Drink: Modernist Cuisine Photography. This... Vanaf 89,95 Bekijk exemplaren 1 2 Vorige Volgende