Doorgaan naar inhoud

Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

Borstvoeding natuurlijk eenvoudig - Nancy Mohrbacher, Kathleen Kendall-Tackett
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Over het boek:
Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller Breastfeeding made simple. Het is een bruikbare aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn. Het gaat uit van de basisbehoeften van een baby, waarbij borstvoeding de meest natuurlijke voeding is. Het boek is opgebouwd rond zeven principes, de natuurwetten van borstvoeding genoemd.

Ben je zelf zwanger, kersverse mama of papa? Inzicht in deze natuurwetten helpt je om een gezonde en onbezorgde start te nemen.
Ben je zorgverlener? De heldere beschrijving van de fysiologie van borstvoeding en de adviezen bij voorkomen en verhelpen van problemen, helpen je om ouders beter te begeleiden bij hun keuze.

Borstvoeding lijkt soms een hele uitdaging. Dit boek helpt borstvoeding eenvoudiger maken. Borstvoeding, natuurlijk eenvoudig! Een must op het nachtkastje van elke moeder en zorgverlener.

Over de auteur(s):
De Bakermat, Expertisecentrum Kraamzorg en Praktijk voor vroedkunde heeft in Vlaanderen 25 jaar expertise in kraamzorg en begeleiding bij borstvoeding. Op vraag van Kind en Gezin heeft De Bakermat dit basisboek over borstvoeding vertaald en bewerkt naar de Vlaams-Nederlandse situatie. Een multidisciplinair team met een vroedvrouwlactatiekundige IBCLC, een pedagoog, een gezinssocioloog, een LLL-leidster, een kinderarts, een gynaecoloog en een huisarts namen deze opdracht gedreven ter harte.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.