Chef school
stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Hardcover
Tweedehands vanaf 10,00
Koop Tweedehands
Centraal Magazijn
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Gekartonneerd met stofomslag
Leuven (België)
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen
Koop Voordeelboek
Centraal Magazijn
29,95
12,50
Levertijd: 5-8 werkdagen
Omschrijving
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Tirion
- ISBN:9789043912686
- Bindwijze:Hardcover
- Aantal Pagina's:256
- Druk:1e
- Publicatiedatum:December 2009
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.