Doorgaan naar inhoud

Culinaire sterren tussen Maas en Rijn

Culinaire sterren tussen Maas en Rijn - Pierre Wynants
Hardcover
Vanaf 9,90

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop VoordeelboekWeb only

Centraal Magazijn
49,00  9,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Omschrijving

Zes sterrenchefs uit de Euregio Maas-Rijn (Bart Ausems van Tout a Fait in Maastricht, Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Michèl Kagenaar van In De'n Dillegaard in Nuth, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen en Tony Robyns van Hoeve St-Paul in Lummen) brengen in deze uitgave elk acht heerlijke creaties met een knipoog naar de overvloed aan producten uit eigen regio. Elke chef ging daarbij op zoek naar een lokale, ambachtelijke producent of teler van kwaliteitsvolle en inspirerende ingrediënten die extra in the picture wordt gebracht




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.