Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave - Mart Smeets
Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave - Mart Smeets

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Oorsprong, Uitgeverij
 • ISBN:
  9789461012500
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  434
 • Genre:
  Sport

Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave

Mart Smeets

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn idee├źn voor tv-programma's voor die zomer uitwerkt. Vanaf dat moment staan zijn dagen geheel in het teken van sport. Hij zit in juli in Frankrijk bij de Tour en in augustus bij de Olympische Spelen in Londen, ziet veel wedstrijden, spreekt veel sporters, presenteert zijn Avondetappe en zijn olympische late night- talkshow, leest sportboeken en bekijkt honkbaluitslagen. Dat gaat zo door tot 14 augustus, wanneer hij weer thuiskomt uit London.
Dagboek van een sportgek gaat over die 79 heilige dagen. Smeets praat over kijkcijfers en talkshows, over hoogte- en dieptepunten, over winnaars en verliezers, over critici en fans, over zijn eigen NOS, en hij neemt afscheid - maar niet voorgoed.
Mart Smeets (1947) ging in 2012 met pensioen bij Studio Sport , waar hij sinds 1974 werkte. In 2012 was hij desondanks voor de veertigste keer in Frankrijk om voor de NOS de Tour de France te volgen, en ook in 2012 presenteerde hij De Avondetappe . Aansluitend vloog hij naar London om van daaruit zijn late night -show over de Olympische Spelen te presenteren.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht