De Belgische keuken
Tradities - ingredienten - smaken - technieken - meer dan 60 klassieke recepten
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Ontdek de complexe smaken en verfijnde technieken van de Belgische keuken, met 60 klassieke recepten. Het beschrijft de geografie, het klimaat en de geschiedenis van België en geeft inzicht in de culinaire tradities en ingrediënten die de basis vormen van de rijke hedendaagse culinaire cultuur.
Dit boek geeft ook een overzicht van typisch Belgische ingrediënten, zoals witloof, asperges, aardappelen, mosselen, gebak, chocolade, bier en kruiden en smaakmakers.
Een brede selectie van gerechten, van soepen, voorgerechten en groentegerechten tot vis, vlees en gevogelte, en van desserts tot brood en gebak. Bevat de echte klassiekers, zoals Belgische frieten en Brusselse wafels. Met meer dan 300 speciaal vervaardigde mooie, aanlokkelijke foto's en voorzien van informatie over de voedingswaarde van elk recept.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN:9789048300006
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Aantal Pagina's:128
- Druk:1e
- Jaar:2009
- Publicatiedatum:Maart 2009
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.