Doorgaan naar inhoud

De Belgische keuken

Tradities - ingredienten - smaken - technieken - meer dan 60 klassieke recepten

De Belgische keuken - S. Vandyck
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Ontdek de complexe smaken en verfijnde technieken van de Belgische keuken, met 60 klassieke recepten. Het beschrijft de geografie, het klimaat en de geschiedenis van België en geeft inzicht in de culinaire tradities en ingrediënten die de basis vormen van de rijke hedendaagse culinaire cultuur.

Dit boek geeft ook een overzicht van typisch Belgische ingrediënten, zoals witloof, asperges, aardappelen, mosselen, gebak, chocolade, bier en kruiden en smaakmakers.

Een brede selectie van gerechten, van soepen, voorgerechten en groentegerechten tot vis, vlees en gevogelte, en van desserts tot brood en gebak. Bevat de echte klassiekers, zoals Belgische frieten en Brusselse wafels. Met meer dan 300 speciaal vervaardigde mooie, aanlokkelijke foto's en voorzien van informatie over de voedingswaarde van elk recept.