Doorgaan naar inhoud

De bovenkamer van de puber

wat denken ze nou?!

De bovenkamer van de puber - Aaron M. White, Scott Swartzwelder
Hardback
Tweedehands vanaf 8,00

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De puberteit is een van de meest stressvolle en stormachtige periodes waar een kind doorheen gaat. En daar geven ze uiting aan ook! Het is dan ook niet vreemd dat de meeste ouders, zelfs degenen die het meest invoelend zijn, dikwijls met de handen in het haar zitten en vol onbegrip het onvoorspelbare gedrag van hun pubers aanschouwen. Door de steeds grotere rol van de sociale media zijn daar de afgelopen jaren lijken daar zelfs nog een aan complicaties bijgekomen te zijn. Dus vragen ouders zichzelf dikwijls af: Wat denken ze nou?!
In De bovenkamer van de puber beschrijven wetenschappers Aaron White & Scott Swartzwelder de complexiteit van het tienerbrein, waarbij ze zich baseren op de meest recente onderzoeken. Het blijkt dat niet alleen rondrazende hormonen van invloed zijn op het tienergedrag, maar dat de structuur van de hersenen en de manier waarop die zich ontwikkelen minstens zo belangrijk is. Ze besteden in het bijzonder aandacht aan complexe zaken als school, autorijden, sociale netwerken, computerspelletjes en de geestelijke gezondheid van het kind en geven voor elk onderwerp veel praktische voorbeelden en anekdotes.
De bovenkamer van de puber is een toegankelijk geschreven boek dat iedere ouder zou moeten lezen voordat de puberteit aanbreekt!


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.