Doorgaan naar inhoud

De Cock en moord in triplo

De Cock en moord in triplo - A.C. Baantjer
Paperback
Tweedehands vanaf 8,00. Nieuw vanaf 13,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
8,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
13,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Boek 66 uit de serie Baantjer

Omschrijving

Deel 66 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in triplo’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

In een rode regencape stuift de uiterst aantrekkelijke Arendje van Nijmegen de recherchekamer van bureau Warmoesstraat binnen. Sinds haar echtgenoot met een buurman ging tennissen, is er niets meer van hem vernomen. Arendje vreest dat hij niet meer leeft. Heeft zij daar reden toe? Is er een ander in het spel, vraagt de ervaren rechercheur De Cock, met ceeooceekaa. Of heeft zij zelf misschien een aanbidder die in Richard een hinderpaal ziet?

De vrouw is nog niet weg, of de wachtcommandant meldt dat er een dode man is gevonden: in een fauteuil, slechts gekleed in een krappe badjas. Het is de vermiste echtgenoot van Arendje.Kort daarop wordt Eric van Groesbeek dood gevonden, de man van wie Arendje zegt zielsveel te houden. Toeval? Daar gelooft De Cock niet meer in. Arendje lijkt een fatale vrouw te zijn. De Cock en Vledder gaan ontdekken wat ‘zielsveel’ voor haar betekent…

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.