Doorgaan naar inhoud

De Grijze Jager Boek 12 - De Koninklijke Leerling

De Grijze Jager Boek 12 - De Koninklijke Leerling - John Flanagan
Luisterboek (MP3)
Nieuw vanaf 15,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Centraal Magazijn
Luisterboek
15,99

Omschrijving

Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen.

Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest en hij zweert dan ook wraak op degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Zelfs als dat zou betekenen dat hij het korps van de Grijze Jagers moet verlaten. Wills vrienden maken zich ernstig zorgen over hem. Het is Halt die met de oplossing komt: Will moet een leerling aannemen om zijn gedachten te verzetten. En zoals meestal krijgt Halt gelijk. Meer dan hem lief is zelfs.

Will heeft zijn handen vol aan het trainen van de rekruut, een opstandige puber. Als ze tijdens een missie op een misdaadnetwerk stuiten, moet Will besluiten wat belangrijker voor hem is: zijn eigen wraakgevoelens of het redden van levens.

Deze serie brengt zelfs de meest verstokte gamer aan het lezen en kinderen die nooit een boek oppakten zijn er verslingerd aan geraakt. Maar je hebt natuurlijk altijd kinderen (en ook volwassenen!) die het fijn vinden om voorgelezen te worden.




Recensies

Gemiddelde waardering

2,5 van 5

Gebaseerd op 2 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.