Doorgaan naar inhoud

De grote galactische conjunctie

2012 kruisen

De grote galactische conjunctie - Jan Wicherink
Paperback
Tweedehands vanaf 14,00. Nieuw vanaf 22,50

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
14,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
22,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

De Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis die in religieuze doctrines als de 'Eindtijd' bestempeld wordt.

De zoektocht naar deze graal van heilige kennis voert langs de Soemeriërs, de Egyptenaren, de Grieken en Romeinen, naar de middeleeuwse heilige genootschappen, de Tempeliers, de Schotse Rite der Vrijmetselaren, Rozenkruisers, de Tarot, Bijbel, gotische kathedralen, het kruis van Hendaye, de piramiden van Gizeh en nog veel meer...

Uit al deze bronnen blijkt dat men de huidige Grote Galactische Conjunctie van 2012 als begin en einde van een cyclus zag. We onderzoeken het plateau van Gizeh en doen opzienbarende ontdekkingen die naadloos aansluiten bij 'de Orion correlatie theorie' van Hancock-Beauval-Gilbert. De piramidion van de grote piramide is teruggevonden en zal tijdens de winterzonnewende van 2012 zijn hemelse positie herinnemen.

Aangetoond wordt dat het christendom een heidense oorsprong heeft met een astronomische achtergrond. Occulte aanwijzingen hieromtrent zijn in kerken terug te vinden. Het christendom is de nieuwe religie van het tijdperk Vissen. Het Lam Gods moest geofferd worden omdat het tijdperk Ram ten einde liep. De vroege Christenen gaven hun nieuwe verlosser de acroniem Ichtus, wat Oudgrieks is voor vis. Leg de Griekse hoofdletters over elkaar en er vormt zich een achtpuntig kruis dat het geheim in zich draagt van de Nieuwe Tijd.

Het achtpuntige kruis is namelijk het symbool van de Grote Galactische Conjunctie wanneer twee astronomische kruisen weer samenvallen om een enkel vierpuntig kruis te vormen in de dierenriem. Esoterisch staan de vier evangelisten voor dit zodiakkruis, Christus, het 'licht' van de wereld voor de zon, de twaalf apostelen voor de twaalf dierenriemtekens.

Jan Wicherink is de auteur van 'Ontheemde Zielen Ontwaken', 'Achter de 2012 Horus-zon' en talloze artikels voor bladen als Spiegelbeeld, Frontier Magazine en Atlantis Rising.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.