Doorgaan naar inhoud

De grote verandering

De grote verandering - Joanne Klink
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het is voor christenen misschien al te vanzelfsprekend dat er maar één boek is waarin de waarheid staat over God, mens en wereld. Men realiseert zich niet hoe exclusief de bijbel wel is, want het gaat daarin over ingevingen en buitengewone ervaringen van godswege. Dat overkwam enkele uitverkorenen, profeten genoemd.
Eén van deze profeten voorspelde: “Het zal gebeuren, in het laatste van de dagen, dat God over iedereen zijn Geest zal uitstorten.” (Joël, door de apostel Petrus geciteerd op het pinksterfeest.) Na de pinksterdag, toen alle aanwezigen de Geest kregen, en na ervaringen van ingevingen en krachten in de eerste christen- gemeenten, lijkt het wel alsof de levende stroom van inspiratie is opgevangen in een soort container waar men 's zondags omheen staat: het vastgestelde boek, waar geen woord meer aan mag worden toegevoegd. Zou God nadien niets nieuws meer hebben willen doorgeven aan de mensen en is Jezus, nadat hij uit het zicht is verdwenen, niet meer betrokken bij onze wereldgeschiedenis? Kwam het Boek der boeken niet tussen God en de mensen in te staan? Is er geen direct contact meer in woorden en krachten?
In onze tijd lijkt het wel alsof de profetie van Joël in vervulling gaat. Overal ter wereld worden ontelbare mensen vanuit de onzichtbare wereld geroepen om doorgever te zijn (ook wel “channel” genoemd), niet alleen via woorden, maar ook via krachten. Unisono wordt doorgegeven dat wij in “het laatste der dagen” van onze wereldtijd zijn aangekomen en dat onze duistere wereld binnenkort een ongelofelijke transformatie zal ondergaan. Dat is de reden dat deze boodschappen zo dringend zijn. In honderden boeken en tijdschriften zijn ze gepubliceerd. Vanwege deze enorme toevloed is de waarde en betekenis ervan moeilijk te beoordelen. Men kan dit alleen beoordelen wanneer men er grondig kennis van heeft genomen.

Joanne Klink houdt zich al vele jaren bezig met het verschijnsel “channeling”. Uit de veelheid van berichten heeft zij in dit boek een selectie opgenomen om de lezer een goed overzicht te bieden en er in ieder geval mee in aanraking te brengen. Bij de dagelijkse berichten over calamiteiten geven de berichten een uitzicht op een grote verandering, niet alleen van de mensen, maar ook van de wereld en de aarde zelf. Een verandering die ongelooflijk hoopvol is.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.