Doorgaan naar inhoud

De kunst van het chocolade maken

Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Creatief Culinair

Omschrijving

Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle liefhebbers van chocolade versteld van zullen staan!


Specificaties

  • Auteur:
  • Serie:
  • Uitgever:
    Good Cook B.V.
  • ISBN:
    9789461430205
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Afmetingen:
    19,7 x 19,8 x 1,4 cm
  • Gewicht:
    332 gram
  • Aantal Pagina's:
    70
  • Druk:
    2
  • Publicatiedatum:
    Mei 2011
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.