Doorgaan naar inhoud

De ladder van leiderschap

in 20 stappen naar de top

De ladder van leiderschap - Bart De Bondt
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In de meeste bedrijven zijn wel managers aanwezig maar geen leiders. Dit is geen paradox, want managen is iets heel anders dan mensen leiden. Wat is het verschil? En hoe kun je veranderen van een manager in een leider? Dat ontdek je in dit boek.
Bart De Bondts visie op leiderschap wortelt in de praktijk: hij maakte succesvol carriere in de top van éé'n van de grootste financiële instellingen ter wereld. Hij schreef dit zeer persoonlijke boek omdat hij in zijn jarenlange loopbaan veel zwakke leiders meemaakte, en omdat hij ervan overtuigd is dat leiderschap geen kwestie is van macht, natuurtalent of kennis.
Zijn visie is dat in elke manager een volwaardig leider schuilt. Hij beschrijft de twintig principes van echt leiderschap en laat zien hoe je die zelf kunt toepassen om sneller te evolueren naar de top.

Bart De Bondt(1964) was tot voor kort CEO van de verzekeringsmaatschappij van ING in België. Sindsdien houdt hij zich bezig met coaching van leidinggevenden en directieteams. Zijn praktijkervaring aan de bedrijfstop combineert hij met diepe sprituele overtuigingen. van hem verscheen eerder het zelfhulpboek "Ik zie mij graag"en samen met zijn vrouw Greet Rouffaer schreef hij "Ontmaskerd".


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.