Doorgaan naar inhoud

De legende van de vuurberg [e-Book]

e-Book

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Niet beschikbaar

Omschrijving

‘De legende van de vuurberg’ is na ‘De tijd van de vuurbloemen’ en ‘De zang van de hoornschelp’ het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw.
Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha heeft een gelukkige jeugd, tot de dag dat ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk. Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om daar in alle rust te genezen.
Met hulp van de dromerige Robin en haar temperamentvolle nichtje March hervindt ze langzaam weer haar evenwicht – tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat…

Sarah Lark veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar heerlijke familiegeschiedenissen die zich afspelen in het ruige Nieuw Zeeland van de negentiende eeuw. Zij schreef eerder de zeer populaire Kiward Station-serie (‘Het land van belofte’; ‘Het lied van de wolken’; ‘De roep van het land’ en de los te lezen roman ‘Een nieuwe wereld’), de Elizabeth Station-serie (‘Het land met de gouden kust’; ‘De schaduw van de kauri-boom’; ‘De dag van de zonnewende’) en de Rata Station-serie (‘De tijd van de vuurbloemen’; ‘De zang van de hoornschelp’; ‘De legende van de vuurberg’). In haar Caraïben-serie (‘Het eiland van duizend bronnen’; ‘Dochter van de mangroven’) neemt ze je mee naar Haïti en Jamaica in de achttiende eeuw.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.