De Marokkaanse keuken
Hedendaagse kookkunst gebaseerd op oude tradities
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 10,00
Koop Tweedehands
Centraal Magazijn
Conditie:
Redelijk
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
10,00
Paar kleine notities in pen, vlekje op bovenzijde.
Levertijd: 1-2 werkdagen
Koop Nieuw
Niet nieuw beschikbaar.
Omschrijving
Ghillie Basan maakt in haar recepten gebruik van kruiden en specerijen van de soeks ( overdekte markt met werkplaatsen) in de Marokkaanse steden en van fantastische, verse ingrediënten van het platteland of de kustgebieden. Ze benut de tradities van de Marokkaanse keuken voor deze schitterende verzameling eigentijdse gerechten. Ontdek aan de hand van dit boek zelf de ware smaken, texturen en geuren van Marokko.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Veltman
- ISBN:9789059201514
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Aantal Pagina's:160
- Druk:3e
- Jaar:2003
- Publicatiedatum:Januari 2003
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.