Doorgaan naar inhoud

De vuurgodin

een sjamanistische reis

De vuurgodin - Roelien de Lange
Paperback
Tweedehands vanaf 15,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
i
Lichte leesvouwen
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een Nederlandse vrouw die diepgeworteld in het sjamanisme, een schat aan inzichten en oefeningen biedt. Sjamanisme is het oudste en meest verbreide systeem van lichamelijke en geestelijke genezing en is diepgeworteld in onze menselijke beschaving. Ook in onze eeuw is het sjamanisme nog springlevend en nauw verbonden met ecologische inzichten en het herontdekken van de innerlijke kracht van de vrouw.

In 'De Vuurgodin' onderzoekt een intuïtieve vrouw haar wildheid in relatie tot de sjamanistische tradities en oude culturen. Zij reist naar Hawaii waar het vulkaanvuur een weerspiegeling is van haar innerlijk vuur. Daar ontmoet ze dolfijnen, ondergaat ze eeuwenoude ceremoniën, heeft ze tantrische ervaringen en ontmoet ze het godinnenaspect in zichzelf. Deze sjamanistische reis schenkt haar kracht en inzicht om oude pijnen te doorgronden en nieuwe wegen in te slaan.

'De Vuurgodin' is ook een introductie tot het sjamanisme en geeft een beeld van de sjamanistische weg die de auteur zelf heeft ondernomen. Het bevat vele praktische oefeningen, rituelen en vieringen die de lezer op praktische wijze laten kennismaken met het sjamanisme.

Roelien de Lange is in Nederland al ruim 20 jaar een pionier op het gebied van sjamanisme; zij bracht vele sjamanen naar Nederland en samen met collega's richtte zij de School voor Sjamanisme op. Ze is ook werkzaam als beroepskunstenaar. Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd en is deels verkrijgbaar in kaart- en postervorm.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.