Doorgaan naar inhoud

De woede van Vlaanderen

kroniek van een goedgeefse knapenschenner

De woede van Vlaanderen - Robert Lemm, Mohamed El-Fers
Paperback
Tweedehands vanaf 7,00. Voordeelboek vanaf 7,95

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
7,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Voordeelboek

Antwerpen
2 st.
17,95  7,95
Leuven
3 st.
17,95  7,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Vlaanderen is boos op de Kerk vanwege de uitspattingen van pedofiele priesters. De daders blijven in de anonimiteit. Grote uitzondering is de bisschop van Brugge. Hij bekent openlijk, in een uitgebreid televisie-interview, gedurende dertien jaar met zijn neef 'seksuele spelletjes' te hebben gespeeld. De internationale woede stijgt tot een kookpunt.
In de Kroniek van een goedgeefse knapenschenner achterhalen de auteurs dat de bisschop onder een nickname deelneemt aan de discussie rond zijn persoon op het forum van het katholieke RK NetNieuws.
Van de man die in de Top Tien van Time Magazine tussen Richard Nixon, Ghaddafi, Berlusconi en Kim Jong Il troont als een van `s werelds grootste machtsmisbruikers, verschenen ook fragmenten van vermeende dagboeken. Overtrof hier de werkelijkheid de wildste fantasieën van een pathologische leugenaar?

Robert Lemm is hispanist, historicus en vertaler. Hij publiceerde tientallen werken over literaire en filosofische onderwerpen. Mohamed El-Fers publiceerde in De Groene Amsterdammer en schreef onder meer de eerste Vlaamstalige biografie over Jacques Brel. Beide auteurs hebben een boek op hun naam over de Amsterdamse Mariaverschijningen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.