Doorgaan naar inhoud

De Zon

Een biografie

De Zon - David Whitehouse
Paperback
Tweedehands vanaf 6,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,00
Leuven (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
6,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Ons bestaan draait om de zon. Op een afstand van ongeveer 150 miljoen kilometer van ons vandaan, vormt hij de basis van het leven op aarde. En of het nu via zonnegoden of in bikini is, al tienduizenden jaren lang aanbidden wij de zon.
In De zon - een biografie vertelt David Whitehouse het ‘levensverhaal’ van die ene ster die zo bepalend is voor ons leven. Niet alleen beschrijft hij het ontstaan, de aard en de eigenschappen van de zon, ook gaat hij in op de manier waarop door verschillende culturen door de eeuwen heen tegen dit hemellichaam is aangekeken. Van de besognes van Japanse hofastrologen tot zonsverduisteringen, van Galileo tot ruimteschepen; in dit boek vindt u alles wat u altijd al over de zon wilde weten.
Dr. David Whitehouse is astronoom en werkt als wetenschappelijk verslaggever voor de BBC. Voorheen was hij onder meer verbonden aan het University College in Londen. Hij is lid van de Royal Astronomical Society en heeft al meerdere Europese journalistieke prijzen op zijn naam staan.




Recensies

Gemiddelde waardering

2 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.