Doorgaan naar inhoud

Dit zijn wij!

de kracht van de ontmoeting

Dit zijn wij! - Lieuwe Koopmans
Hardback
Nieuw vanaf 32,00

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
32,00
Levertijd: 4-6 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Dé methode, oefeningen en de praktijkvoorbeelden om co-creatief vorm te geven aan contact.

* Het tweede boek van Lieuwe Koopmans, auteur van het succesvolle boek "Dit ben ik!"

Ons contact met de wereld om ons heen speelt zich meer en meer online af. We twitteren, appen en liken dat het een lieve lust is, we werken onze facebook-pagina's bij, zorgen dat ons profiel op LinkedIn er goed uit ziet en maken selfies die we de wereld in sturen. Vrienden in cafés hebben meer aandacht voor de vrienden online dan voor degenen met wie ze op stap zijn. We sturen onze collega's mails, terwijl ze naast ons zitten. Zo zijn we steeds vaker niet op de plaats waar we werkelijk zijn en raken we vervreemd van de ander en onszelf.

Dit boek gaat in op het belang van de werkelijke ontmoeting. In therapie en coaching is al langer bekend dat de relatie en de ontmoeting essentieel zijn voor het welslagen van begeleiding. Niet het type behandeling is van doorslaggevend belang, maar het contact met de ander in het Hier en Nu.

Lieuwe haalt lessen uit begeleidingssituaties en kijkt naar wat succesvolle ingrediënten van een goede ontmoeting zijn. Hij stoft oude waarden af en verbindt deze met nieuwe wetenschappelijke inzichten. Deze inzichten leren ons dat individualiteit een illusie is en dat slechts relaties de werkelijkheid van ons bestaan vormen. Hij geeft praktische wenken voor hoe je je ontmoetingen in het dagelijks leven kunt verdiepen.

Dit zijn wij! is bestemd voor alle mensen die anderen willen ontmoeten. Daarnaast is het gericht op coaches en therapeuten en hun cliënten die zoeken naar een verdieping van hun contact.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.