Doorgaan naar inhoud

Dode hoek

Dode hoek - Ingrid Mulder
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Jason Duijvekater heeft altijd gedacht dat zijn tweelingzus is vermoord omdat ze op een ongelukkig moment op de verkeerde plaats was. Dan vindt hij jaren later een chantagebrief, die haar moord in een heel ander daglicht plaatst.
Rechercheur Karsten Witteveen onderzoekt de moord op een jonge vrouw. Als haar vriendje een dag na haar begrafenis dood wordt gevonden zoekt het team naar een verband tussen de twee moorden. Welke rol speelt het ongeluk waarvan ze allebei jaren eerder getuige waren? En waarom duikt Jason Duijvekater steeds weer op bij zijn oud-schoolgenoten?

Ingrid Mulder (1971) is geboren en getogen in Valthermond. Op haar 19e jaar ging ze Rechten studeren in Groningen. Nu woont ze alweer jaren in Hoofddorp. Ze heeft bijna 10 jaar gewerkt als jurist bij het Openbaar ministerie, waar ze heeft meegewerkt aan vele rechtszaken. Naast haar huidige baan van juridisch deskundige runt ze een eigen tekstbureau. In 2009 was "De boogschutter" haar debuut. In 2010 verscheen haar tweede misdaadroman "Als de dag van toen".

De pers over De boogschutter:
"Een debuut van formaat. Met mensen van vlees en bloed. Goed gedoseerde spanning en mooie opbouw. Prima debuut!" (J.Habets voor Thrillerboek.nl- 4 sterren)
"Leest in sneltreinvaart en spannend. Een geweldig boek. Het blijft boeien tot de laatste bladzijde". (www.cia-shopping.nl 4 sterren)
"Karakters zijn goed uitgediept. Beschrijving van privé-leven van hoofdpersoon is subtiel. Formidabele prestatie. Steengoede politieroman!" (Stéphanie de Geus voor
Crimezone.nl 5 sterren)
"Wat opvalt zijn de solide karakters en de vaart en vlotheid in de schrijftrant. Goed uitgewerkt. Het verhaal staat als een huis. Dit smaakt duidelijk naar meer". (www.vrouwenthrillers.nl 4 sterren)
"Goed gescoorde politieroman. Goede karakter- en sfeertekening, spannend tot het einde."
(Alice Grob voor Biblion)
De pers over Als de dag van toen:
" Zeker geschikt voor enkele uurtjes ontspannen leesplezier. Veel aandacht voor de psyche van de hoofdpersoon. Thriller die vooral vrouwen zullen waarderen.(E.Y.M. Zwanenburg voor Biblion)
De pers over Broederdienst:
"Realistisch... een spannend en geloofwaardig politieverhaal".(Biblion)
"Ingrid Mulder is er met succes in geslaagd om een actueel thema in een spannend politieroman te verwerken". (The S word)


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Ellessy, Uitgeverij
  • ISBN:
    9789086603145
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    12,8 x 20,1 x 2,2 cm
  • Gewicht:
    294 gram
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    November 2016
  • Rubriek: