Doorgaan naar inhoud

Drakentemmers

de virtuele wereld wordt werkelijkheid

Drakentemmers - Emma.Maree Urquhart
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dé literaire sensatie van het Verenigd Koninkrijk dit voorjaar was de publicatie van het boek Dragon Tamers van de 13-jarige Emma Maree Urquhart. Nu verschijnen bij Karakter Uitgevers de Nederlandse vertaling Drakentemmers alsook het luisterboek dat is ingesproken (c.q. voorgelezen) door de 12-jarige Shadya El Shafiy, winnares van de Nationale Voorleeswedstrijd 2005.

Carol is een van de miljoenen mensen die het virtual reality-computerspel 'Drakentemmers' spelen. Samen met haar partner, een draak genaamd Sam, is ze erin geslaagd de sterkste speler in de game te worden.
Als het spel off line gaat, moet zij, tezamen met Ceirin, de één-na-beste speler van het spel, en een beginnelinge met de naam Ellen -- die eigenlijk per ongeluk in het spel terecht is gekomen -- een belangrijke opdracht vervullen. Een vreemd monster vernietigt namelijk bepaalde zones van de game en het wonderlijke trio ziet zich voor de taak het gedrocht op te sporen en te verslaan. Dat is de enige manier om het spel én zichzelf te redden. Want wie in het spel sterft, sterft ook in de echte wereld...

De dertienjarige Emma Maree Urquhart schreef Drakentemmers in een jaar tijd, na schooltijd en tussen het huiswerk door. 'Ik wilde het perfecte boek voor de game-generatie schrijven,' zegt ze daar zelf over. Van Drakentemmers werden in Engeland meer dan 100.000 exemplaren verkocht!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.