Drie klassieken
De mediterrane keuken, de Franse landelijke keuken, zomerse gerechten
Linnen band met stofomslag
Koop Tweedehands
Laatste exemplaar reeds verkocht.
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Niet nieuw beschikbaar.
Omschrijving
Elizabeth David was degene die in het troosteloze Engeland van vlak na de oorlog, waar het eten nog lange tijd op de bon was, de ramen wagenwijd opengooide en de geneugten van het eten uit zonniger streken introduceerde. Zomerse gerechten uit 1955 bevat, inderdaad, zomerse gerechten: licht, niet noodzakelijk koud, gemakkelijk klaar te maken, met ingrediënten die in de zomer volop te krijgen zijn.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Pereboom, Uitgeverij
- ISBN:9789077455210
- Bindwijze:Linnen band met stofomslag
- Aantal Pagina's:520
- Druk:1
- Jaar:2004
- Illustraties:J. den Besten
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.