Doorgaan naar inhoud

Drie klassieken

De mediterrane keuken, de Franse landelijke keuken, zomerse gerechten

Drie klassieken - Elizabeth David
Linnen band met stofomslag

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Elizabeth David was degene die in het troosteloze Engeland van vlak na de oorlog, waar het eten nog lange tijd op de bon was, de ramen wagenwijd opengooide en de geneugten van het eten uit zonniger streken introduceerde. Zomerse gerechten uit 1955 bevat, inderdaad, zomerse gerechten: licht, niet noodzakelijk koud, gemakkelijk klaar te maken, met ingrediënten die in de zomer volop te krijgen zijn.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Pereboom, Uitgeverij
  • ISBN:
    9789077455210
  • Bindwijze:
    Linnen band met stofomslag
  • Aantal Pagina's:
    520
  • Druk:
    1
  • Jaar:
    2004
  • Illustraties:
    J. den Besten
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.