Doorgaan naar inhoud

Een cursus in wonderen [e-Book]

handboek voor leraren en aanvullingen

Een cursus in wonderen - Helen Schucman
e-Book
Nieuw vanaf 14,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
14,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Het Handboek voor leraren van Een cursus in wonderen is in vraag-en-antwoordvorm geschreven en geeft antwoord op enkele van de meest voor de hand liggende vragen die een student zou kunnen stellen. Het bevat tevens een verklaring van een aantal van de termen die de Cursus gebruikt en legt die uit binnen het theoretische raamwerk van het Tekstboek.

De Aanvullingen bij Een cursus in wonderen zet een specifieke toepassing uiteen van de principes van de Cursus ten aanzien van psychotherapie en gebed.

Een cursus in wonderen, opgezet als een zelfstudieprogramma, is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Je zou het wel de basisbijbel van vandaag kunnen noemen. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron.

Een cursus in wonderen is de uitwerking van het manuscript dat psychologe Helen Schucman schreef, waarin alle tekst is opgenomen die zij gedicteerd kreeg van een innerlijke stem. Centrale thema’s zijn liefde, vergeving en niet-oordelen.

Wie aan de Cursus - bestaande uit een tekstboek, werkboek, handboek voor leraren en aanvullingen - begint zal onder de indruk raken van de inhoud, het vanzelfsprekende gezag en de indrukwekkende toon van de woorden. Dit boek stelt ons ego voor radicale keuzes: kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde, willen we gelijk of willen we geluk?




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.