Doorgaan naar inhoud

Extraordinary records

Aubergewohnliche Schallplatten; Disques Extraordinaires

Extraordinary records - Carlos. Mustienes, Amp, Giuliana. Rando
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Deze zeer originele collectie, die gemaakt is in samenwerking met het tijdschrift Colors, geeft een nieuwe betekenis aan de term ‘album art’: wat je ziet zijn geen LP-hoezen maar de LP´s zelf, in een overvloed aan kleuren en vormen.
In dit boek staan meer dan 400 LP´s die het bezit zijn van de verzamelaar Alessandro Benedetti, die een Guinness award heeft gewonnen. De zeldzame en waardevolle LP´s van artiesten zoals Pink Floyd, Queen, the Beatles, Prince, Michael Jackson, Elvis Presley, Bon Jovi en vele anderen tonen een scala van goud tot transparant tot beschilderd, bedrukt met foto of in de vorm van een map, vlinder, hart, ster of zelfs een boom!

De schrijver, de Italiaanse platenproducent, songwriter en performer Giorgio Moroder, heeft gewerkt met enkele van ´s werelds meest succesvolle sterren zoals Donna Summer, David Bowie, Janet Jackson en Barbara Streisand. Moroder is samen met anderen ook de oprichter van de vroegere Musicland Studio´s in München, waar legendarische optredens van Led Zeppelin en Queen tot Elton John werden opgenomen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.