Doorgaan naar inhoud

Flanders

State of the arts

Flanders - Tom D'Haenens
Hardcover

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD!
In Vlaanderen maken we mode voor Parijs en witloof voor New York. We maken cinema, theater en de beste chocolade van de wereld. We maken fietsen en wielerkampioenen. We maken staaldraad en fijne kant. We maken literatuur en architectuur. We maken wetenschappers creatief en ambachtslui innovatief. We maken muziek en de podia om ze op te spelen.

Vlaanderen is een regio van makers, van baanbrekend vakmanschap. Gisteren, vandaag en morgen. Wij spelen onze troeven ten volle uit. We vertellen in het buitenland over onze centrale ligging, over de nieuwe culturele Gouden Eeuw en over onze innovatieve ondernemers. We zetten Vlaanderen op de kaart.

Dit boek van Tom D'haenens brengt dat allemaal schitterend in beeld. Flanders, State of the Arts toont onze X-factor. Het toont onze grootste gemene deler, ons baanbrekend vakmanschap. En op die manier wordt het boek zelf deel van het verhaal. Want het werk van Tom D'haenens is zelf een schoolvoorbeeld van dat baanbrekend vakmanschap.

Flanders, State of the Arts toont Vlaanderen in al zijn schoonheid, arbeid en intensiteit. In Vlaanderen maken we alles, maar we maken niet te veel drukte.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.