Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands
meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 12,50
Koop Tweedehands
Rotterdam (Nederland)
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Antwerpen (België)
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen
Koop Nieuw
Niet nieuw beschikbaar.
Ook verkrijgbaar als
Omschrijving
Vertaling en verklaring van vele duizenden. Franse gastronomische termen en begrippen. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Franse keuken; van bijzonder belang voor wie in hotel of restaurant werkzaam is. Uniek naslagwerk met onder meer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen gereedschappen enzovoorts. Deze nieuwe editie is door de auteur verbeterd, verfijnd en uitgebreid.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Kosmos, Z&K Uitgevers
- ISBN:9789021522548
- Bindwijze:Gekartonneerd met stofomslag
- Aantal Pagina's:244
- Druk:1
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.