Doorgaan naar inhoud

Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands

meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard

Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands - T. Dumoulin, H. Pel
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Vertaling en verklaring van vele duizenden. Franse gastronomische termen en begrippen. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Franse keuken; van bijzonder belang voor wie in hotel of restaurant werkzaam is. Uniek naslagwerk met onder meer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen gereedschappen enzovoorts. Deze nieuwe editie is door de auteur verbeterd, verfijnd en uitgebreid.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.