Doorgaan naar inhoud

Gedrag in organisaties

de basis

Gedrag in organisaties - Guido Valkeneers
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Onder welke omstandigheden voelen werknemers zich het best in hun vel? Wanneer zijn ze het meest productief? Hoe kan samenwerken in een team hierbij een meerwaarde betekenen? En hoe kan de leider dit alles in goede banen leiden? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die in dit handboek aan bod komen. Het boek biedt een praktische en diepgaande introductie in de studie van menselijk gedrag in organisaties. Deze organisaties kunnen bedrijven zijn, maar ook overheidsinstellingen, zoals ziekenhuizen, scholen of begeleidingscentra.

Omwille van zijn inleidend karakter richt dit handboek zich voornamelijk tot bachelors in de gedragswetenschappen en economisch georiënteerde studierichtingen. Het boek kan ook gebruikt worden door professionals die bijvoorbeeld meer zicht willen krijgen op de manier waarop mensen functioneren in groepen en welke leiderschapsstijlen mogelijk zijn.

Voor docenten zijn er powerpointpresentaties beschikbaar per hoofdstuk. Hiervoor dient u zich als docent te registreren en in te loggen.



Over de auteurs:

GUIDO VALKENEERS is psycholoog en economist. Hij behaalde een MBAdiploma en is thans lector aan de hogeschool Lessius Antwerpen, waar hij arbeids- en organisatiepsychologie doceert aan de studenten van de opleiding toegepaste psychologie. Hij doceert voor deze studenten eveneens consumentenpsychologie en marktonderzoek.

STEVEN MESTDAGH is master in de psychologie. Hij werkt als lector aan de Katholieke Hogeschool West-Vlaanderen, waar hij naast organisatiepsychologie ook algemene en ontwikkelingspsychologie en conflicthantering doceert.

TIM BENIJTS is master in de handelsen financiële wetenschappen en doctor in de sociale wetenschappen. Momenteel is hij verbonden aan Lessius Antwerpen en Lessius Mechelen. Hij doceert bedrijfseconomie, bedrijfsmanagement en economisch beleid.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Acco uitgeverij
  • ISBN:
    9789033485787
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    17,0 x 24,4 x 2,2 cm
  • Gewicht:
    690 gram
  • Aantal Pagina's:
    360
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    September 2011
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.