Kookboeken, Tussen € 50 en € 100 7 uitgaven gevonden Let op, je zoekt binnen het aanbod Gent. Meer boeken? Zoek dan in onze volledige catalogus Populaire rubrieken Chef-koks Italiaanse keuken Koken algemeen Kookboeken algemeen Mediterraanse keuken Voedingsleer Filteren (3) Tonen als: Tegels Lijst Sorteer op: Prijs Titel Relevantie Populariteit (aflopend) Populariteit (oplopend) Inkoopdatum Beoordeling Uitgebreid zoeken Kookschool klassiek Marianne Magnier-Moreno Nederlandstalig Hardback 9789021563541 Oktober 2016 288 pagina's Kookschool Klassiek is het grote handboek dat iedere thuischef in huis zou moeten hebben. Dit uitgebreide én diepgaande kookboek van Marianne Magnier-Moreno bevat 100 recepten uit de... Vanaf 75,00 Bekijk exemplaren Noma - Tijd en plaats in de Nordic keuken Rene Redzepi Nederlandstalig Linnen band 9789021549859 Mei 2011 354 pagina's (4) Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het onthult de filosofie en de... Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Het diëtistisch consult Marjolein Baauw, Anke Leibbrandt, Heleen Scholten, Greet Schoofs, Marlies Verweij Nederlandstalig Softcover 9789024427888 Juli 2020 200 pagina's In Het diëtistisch consult staan de competenties centraal die je als diëtist nodig hebt voor de beroepsrol van behandelaar: de cliëntgebonden beroepsuitoefening. De competenties omvatten een... Vanaf 61,50 Bekijk exemplaren Food + design An Bogaerts Nederlandstalig Paperback 9789490028787 Oktober 2015 Vanaf 60,00 Bekijk exemplaren Recepten van Italiaanse osteria's Nederlandstalig Hardcover 9789053304143 543 pagina's In dit eerste, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u mer dan vijfhonderd recepten, afkomstig van traditionele specialiteitenrestaurants uit alle twintig regio's die het... Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren Italian Breakfast elBullifoundation Engelstalig Hardback 9781838665142 Januari 2022 Ferran Adria's elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast, through the rigorous Sapiens methodology - the result of years of extensive in-depth research... Vanaf 85,00 Bekijk exemplaren La Bergerie Nest Mertens, Jozef Schildermans, Femke De Lameillieure Nederlandstalig Hardcover 9789058561060 Januari 2003 160 pagina's (3) Recepten van 'La Bergerie', een met twee Michelinsterren gelauwerd restaurant in de buurt van Namen (B) waar klassiek wordt gekookt. Voor zeer ervaren koks. Vanaf 50,00 Bekijk exemplaren