Doorgaan naar inhoud

De Poort naar de Eeuwigheid

een leidraad voor planetaire ascensie

De Poort naar de Eeuwigheid - Kiara Windrider
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
11,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
11,50
Leuven (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
10,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Nadat Kiara Windrider soefisme, boeddhisme, hindoeïsme, christendom, taoïsme en zen boeddhisme had onderzocht, ging hij naar Amerika om te studeren. Hij werd gefascineerd door de vele 'new age' aspecten die hij ontdekte in Californië, maar werd net zo gedesillusioneerd door de oppervlakkigheid die hij daarin tegenkwam.

Na zijn eerste contact met Babaji tijdens een meditatie volgden vele ongewone contacten - met geascendeerde meesters in Mount Shasta, walvissen en dolfijnen in Hawaï, de Kumara van de planeet Maldek, weer ontwakende draken, met tijdreizigers en 'Vrouwe Gaia'. De praktische informatie van deze bronnen draait om een centraal thema: de Aarde en de mensheid ascenderen naar een hogere dimensie en er wordt ons veel hulp geboden, zodat we van de reis kunnen genieten, in plaats van de boot te missen.

Het boek bevat tevens eenvoudige meditatieoefeningen en technieken om het Zelf één te maken en het lichtlichaam te activeren. Omdat ze in een beschrijvende stijl zijn geschreven, zijn ze zowel geschikt voor groeps- als voor persoonlijk gebruik.

Kiara's reis van bewustwording zal iedereen inspireren die het licht zoekt en die persoonlijke transformatie wenst als onze planeet overgaat naar een hogere dimensie.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.