Doorgaan naar inhoud

Gezondheidsrecht toegepast

Recht voor vroedvrouwen, verpleegkundigen en andere medewerkers in de zorgsector

Gezondheidsrecht toegepast - Dominique Minten, Liesbeth te Rijdt
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dominique Minten (juriste) is juridisch adviseur voor een aantal WZC’s, lector gezondheidsrecht aan Thomas More/Campus Turnhout en docent aan het HIVSET te Turnhout. Zij geeft les aan studenten verpleegkunde en vroedkunde. Dankzij het nauwe contact met het werkveld maakt ze van het recht een levende materie.

Liesbeth te Rijdt is juridisch adviseur bij GasthuisZusters Antwerpen. Zij heeft talrijke bijdragen voor boeken en tijdschriften over gezondheidsrecht verzorgd en treedt geregeld op als gastspreker.

Willeke Dijkhoffz (verpleegkundige & juriste) is juridisch adviseur bij GasthuisZusters Antwerpen en lector medisch recht aan de Artesis Plantijn Hogeschool.

Vroedvrouwen en verpleegkundigen worden dagelijks en vaak onbewust geconfronteerd met tal van juridische vragen en problemen. In de praktijk komt het aan op snel handelen en daarom moet het recht duidelijk en hanteerbaar zijn.

In dit handboek vindt u tal van casussen en ander voorbeeldmateriaal. Het is bestemd voor studenten verpleeg- en vroedkunde, voor studenten die een opleiding gezondheidszorg, bejaardenzorg of kinderzorg volgen evenals voor elke zorgverstrekker werkzaam in de gezondheidssector.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.