Doorgaan naar inhoud

Godenstemmen

Godenstemmen - Jean-Christophe Grangé
Hardback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De koordirigent van de Armeense kerk in Parijs wordt vermoord gevonden. Het slachtoffer blijkt een homoseksueel met een zwak voor jonge mannen en een zeer duister verleden in het Chili van Pinochet, en de sporen lijken duidelijk in een bepaalde richting te wijzen. Maar Grangé zou Grangé niet zijn als de plot niet nog veel verder zou voeren.
Het aparte speurdersduo Kasdan en Volokine – geen van beiden nog officieel in dienst van de politie, maar ieder met een heel persoonlijk motief om het kwaad te bestrijden – komt een nog veel gruwelijker complot op het spoor. Uit een viertal kinderkoren in Parijs blijken de mooiste kinderstemmen één voor één verdwenen te zijn. De experimenten waar zij het slachtoffer van worden, tarten elke verbeelding.

Jean-Christophe Grangé (Frankrijk, 1961) debuteerde op drieëndertigjarige leeftijd met De vlucht van de ooievaars en is sindsdien niet meer uit de bestsellerlijsten weg te denken. Van Godenstemmen werden in Frankrijk in recordtempo 200.000 exemplaren verkocht. Eerder verschenen bij De Geus Het stenen concilie, De vlucht van de ooievaars, Het wolvenrijk, Voorbij de zwarte lijn en Duivelseed.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.