Griekenland - Hét kookboek
Hardback
Koop Tweedehands
Niet tweedehands beschikbaar.
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Niet nieuw beschikbaar.
Omschrijving
Hét complete kookboek over de Griekse keuken!
Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!
De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.
Op ruim 400 pagina's worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.
Rianne Buis heeft zelf jarenlang op Kreta gewoond en zich uitgebreid verdiept in de culinaire verschillen per regio, de eetgewoontes, het gebruik van bepaalde ingrediënten, tradities en feesten.
Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!
De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.
Op ruim 400 pagina's worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.
Rianne Buis heeft zelf jarenlang op Kreta gewoond en zich uitgebreid verdiept in de culinaire verschillen per regio, de eetgewoontes, het gebruik van bepaalde ingrediënten, tradities en feesten.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Karakter Uitgevers NF-NL
- ISBN:9789045209173
- Bindwijze:Hardback
- Afmetingen:18,7 x 27,7 x 4,7 cm
- Gewicht:1808 gram
- Aantal Pagina's:400
- Druk:1
- Publicatiedatum:Augustus 2016
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.