Doorgaan naar inhoud

Groene magie

Groene magie - Scott Cunningham
Paperback
Nieuw vanaf 24,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
24,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Omschrijving

Het handboek 'Groene magie' beschrijft de folklore en magische eigenschappen van meer dan vierhonderd planten. En dan niet zozeer de moeilijk verkrijgbare soorten, maar vooral oude bekenden. Denk: uien, cashewnoten, appels, rijst, sla, dille, basilicum, venkel, knoflook en peterselie.

Lang geleden leefden onze voorouders in harmonie met de aarde. Ze wisten welke planten helende eigenschappen hadden en welke konden doden. Ze kenden ook hun magische krachten die kunnen worden aangewend om behoeften te vervullen - van het beschermen van het huis tot het vinden van de ware liefde. Zoek je naar die speciale man? Draag een takje venushaar. Kun je niet met geld omgaan? Brand kruidnagel als wierook om rijkdom aan te trekken. Wil je je paranormale vermogen vergroten? Zet thee van paardenbloemwortels.

Van elke plant worden in 'Groene magie' de populairste volksnaam, de Latijnse benaming, andere veelgebruikte namen, de aan de plant toegedichte krachten en de magische toepassingen beschreven. Een verklarende woordenlijst en uitgebreide tabellen met namen en gegevens maken van 'Groene magie' een waardevolle, praktische gids.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.