Doorgaan naar inhoud

Handboek Holleeder

Wie is wie in het proces van de eeuw

Handboek Holleeder - Marian Husken, Harry Lensink
Paperback
Tweedehands vanaf 7,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
7,00
i
leesvouwen in rug
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Is hij inderdaad een topcrimineel? Een sluwe afperser? Misschien zelfs een koelbloedige moordenaar? Was hij de godfather van een geoliede criminele organisatie? Of is Willem Holleeder het slachtoffer van een paranoïde, leugenachtige vastgoedhandelaar en een gefrustreerd opsporingsapparaat? Zelden riep een hoofdverdachte uit een strafdossier zoveel vragen op.

De afgelopen jaren heeft justitie zwaar geschut in stelling gebracht tegen hem en zijn medeverdachten. Het dossier tegen Holleeder en de zijnen telt tientallen ordners, gevuld met uitgewerkte telefoontaps, geheime gesprekken met slachtoffers, stiekeme observaties, rechtshulpzoekenden all over the world en vooral veel verhoren. Met vaders, moeders, nabestaanden, echtgenotes, zakenrelaties, kinderen, werknemers, slachtoffers, vrienden en vijanden.

Talloze bekenden en onbekenden uit het criminele milieu komen langs. Daarnaast passeert een leger aan bankiers, advocaten, vastgoedmagnaten, Bekende Nederlanders en ogenschijnlijk saaie boekhouders de revue. Vrij Nederland-journalisten Marian Husken en Harry Lensink spraken met een groot aantal betrokkenen en doken in het dossier, dat de basis vormt van wat op voorhand al 'het proces van de eeuw' is genoemd. In Handboek Holleeder zetten zij de hoofdrolspelers op een rij. In heldere profielen schetsen ze de vaak ingewikkelde lijnen tussen verdachten, slachtoffers en getuigen. Een must voor iedereen die wil weten wie wie is op het snijvlak van boven- en onderwereld.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.