Doorgaan naar inhoud

Handboek voor de thuiskok

Stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld

Handboek voor de thuiskok - Jill Norman
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 20,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
20,00
i
Zonder stofomslag
Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Wat is het geheim van een goed brood? Hoe bereid je verse kreeft? Hoe maak je de perfecte béchamelsaus? Volg de praktische stap voor stap beschreven adviezen van topchefs uit de hele wereld om alle technieken onder de knie te krijgen en een nieuwe kookstijl te ontwikkelen. Met hoofdstukken over uiteenlopende onderwerpen als sauzen en dressings, bouillons en soepen, deeg, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, brood, zoet gebak en verschillende internationale keukens, van de hand van enkele kopstukken uit de internationale gastronomie. Deel samen met de chefs hun passie voor eten en vergroot uw repertoire. Met Handboek voor de thuiskok kookt u voortaan altijd met succes in eigen keuken!


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Fontaine Uitgevers / Davidsfonds
  • ISBN:
    9789077363140
  • Bindwijze:
    Gekartonneerd met stofomslag
  • Aantal Pagina's:
    648
  • Druk:
    3e
  • Jaar:
    2007
  • Publicatiedatum:
    November 2006
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.