Doorgaan naar inhoud

Handboek voor het hiernamaals

reizen naar hemel en hel

Handboek voor het hiernamaals - Guido Derksen, Martin van Mousch
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dit boek gaat over die éne grote reis die iedereen ooit zal maken: de reis naar gene zijde. Wat zijn de bezienswaardigheden in het hiernamaals, wat moet je doen om er te komen? Heerst er in de hemel contemplatieve rust, of zijn er langdradige kerkdiensten ter ere van de Schepper? Zie je je dierbaren in de hemel terug, of je trouwe herdershond? Mag je in het paradijs rondspringen in de fontein des levens, mag je er trouwen, is er seks, draag je er kleren? Hoe afschrikwekkend is het activiteitenaanbod in de hel? Hoe zien de autochtonen eruit?
Er zijn in de loop van de tijd heel wat zieners geweest die antwoorden op deze vragen meenden te hebben. Zij hebben een enorme hoeveelheid informatie voor de mensheid achtergelaten over het hiernamaals.
Deel 1 van het Handboek voor het hiernamaals geeft een uitgebreid cultuurhistorisch overzicht van beelden en concepten van de andere wereld en omvat een periode van pakweg vijfduizend jaar.
Het tweede gedeelte van dit boek bevat de reisgids. Het geeft een actuele beschrijving van de bezienswaardigheden, de ligging, landschappen, bevolking en flora en fauna van hemel en hel. Ook praktische zaken komen aan bod. Hoe kom je in de hemel of de hel, wat zijn de beste reisroutes, welk vervoer is er, reis je individueel of in een groep, uit welke verblijfsarrangementen kun je ter plekke kiezen? Wie deel 2 leest, kan voorbereid op pad.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.