Doorgaan naar inhoud

Het echte Turkije

dagtrips vanuit de bekendste badplaatsen naar het binnenland

Het echte Turkije - Dirk Vermeiren
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Inclusief kortingbon
HERTZ
autoverhuur
HET ECHTE TURKIJE
Ayvalik, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kemer, Antalya... Aan de Egeïsche en do Middellandse Zee liggen Turkijes populaire vakantiebestemmingen Dit boek brengt de reiziger voorbij het massatoe-risme. Even landinwaarts ligl een ander Turkije!
Vierentwintig autotrips leiden je langs de dorpen achter de Turkse kustlijn. 's Avonds keer je terug naar waar je 's ochtends vertrok Zee en strand liggen om de hoek. maar je komt terecht in indrukwek-kend natuurschoon en ontdekt eeuwenoud patrimonium. En dan is er nog de ontwapenende hartelijkheid van de dorpsbewoners, voor wie geen moeite te veel lijkt om je te verwelkomen. Dat is het echte Turkije!
Het echte Turkije is een toeristische gids met oog voor het authentieke. levende Turkije Anekdotes en couleur locale zijn gekaderd in de geschiedenis en cultuur van het land: de gebruiken en tradities. de gastvrijheid en levenswijsheid. de islam, de recente politiek... Met dit boek onder de arm zie je niet enkel het echte Turkije. je voelt het ook Met een selectie van logeeradressen. Goede reis!
Dirk Vermeiren werkt in Istanbul als Turkije correspondent voor Vlaamse en Nederlandse media en als producer voor internationale media




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.