Doorgaan naar inhoud

Het Feng Shui handboek

uw leven en omgeving in harmonie met Feng Shui : prettiger wonen en succesvoller werken door het verhogen van de levensenergie

Het Feng Shui handboek - G. Sator
Paperback
Tweedehands vanaf 8,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Günther Sator
Het Feng Shui Handboek
Prettiger wonen en succesvoller werken door het verhogen van de levensenergie.
Met vele voorbeelden en een Feng Shui-wijzer
Prijs: 12,50
Pagina's: 96
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 379 2

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom u zich op sommige plaatsen wél op uw gemak voelt en op andere niet? Of waarom u zich onprettig kunt voelen in een ruimte waar u nooit eerder bent geweest? De eeuwenoude kunst van Feng Shui, de kunst van de ideale plaatsing, geeft antwoord op deze en nog vele andere vragen met betrekking tot een prettige omgeving.

Sinds mensenheugenis wordt in China gebruikt gemaakt van de regels van Feng Shui - het bewerkstelligen van een optimale levensenergie (Ch'i) - teneinde de meest harmonische en tot succes en welslagen leidende omgeving te creëren. Feng Shui wordt dan ook niet alleen gebruikt voor het bepalen van de optimale bouwlokatie, maar ook voor de inrichting van woon- en werkomgeving.
Tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen uit de westerse samenleving Feng Shui als ideaal hulpmiddel om de gezondheid, de sfeer op het werk of de rust in eigen huiselijke omgeving positief te beïnvloeden. Met behulp van verschillende (gemakkelijk uit te voeren) tests en een 'check list' legt Het Feng Shui Handboek uit hoe de storende energieën in woon- en werkruimten opgespoord en zonodig - met eenvoudige middelen - gecorrigeerd kunnen worden.
De bijgevoegde Feng Shui-wijzer stelt u in staat exact te bepalen hoe u alle ruimten optimaal kunt indelen, van de juiste kleur kunt voorzien, en kunt inrichten om het hoogste en meest harmonische niveau van levensenergie te bewerkstelligen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.