Het geheim van de chef per seizoen
Paperback
Koop Tweedehands
Niet tweedehands beschikbaar.
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Niet nieuw beschikbaar.
Omschrijving
De vier jaargetijden van Gordon Ramsay. Koken volgens de seizoenen. Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:VBK Media
- ISBN:9789021554174
- Bindwijze:Paperback
- Afmetingen:18,1 x 22,6 x 2,1 cm
- Gewicht:784 gram
- Aantal Pagina's:224
- Druk:1e
- Jaar:2013
- Illustraties:Georgie Glynn Smith
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.