Doorgaan naar inhoud

Het Groene Wonder

sap van jonge gerstebladeren

Het Groene Wonder - B. Simonsohn
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het sap van jonge gerstebladeren heeft een hoge voedingswaarde en is een perfect voedingsmiddel met een volledig complex vitale stoffen. Snel klaargemaakt is het een optimale aanvulling op onze dagelijkse voeding en een krachtig geneesmiddel. Door het lichaam te voorzien van de vitale stoffen die in onze moderne voeding meestal ontbreken, voorkomt het sap van jonge gerstebladeren ziekten die worden veroorzaakt door tekorten in onze voeding. De zelfgenezende krachten van het lichaam worden versterkt, de capaciteit om met spanningen om te gaan wordt vergroot en het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam wordt ondersteund.

Expert Barbara Simonsohn onthult in dit boek de geheimen van dit effectieve groene wonder, van de ervaringen van de pioniers met dit sap tot en met een reeks recepten.

Eindelijk is er een oergezond 'fast food' - zoals het sap van jonge gerstebladeren wordt genoemd door dr. Yoshihide Hagiwara, de Japanse autoriteit op dit gebied.

Groen Gerst Extract is onder de productnaam Green Magma verkrijgbaar bij drogisterij, reformzaak, natuurwinkel en apotheek.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.