Doorgaan naar inhoud

Het kasteel in het woud

Het kasteel in het woud - Norman. Mailer
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dieter werkt voor een speciale divisie van Heinrich Himmler's ss en is belast met een wel zeer speciaal genealogisch onderzoek: er gaan geruchten dat Adolf Hitler van joodsen bloede zou zijn. Op het platteland van Oostenrijk verdiept hij zich in de levens van Hitlers ouders en grootouders, en in het bijzonder de maatschappelijke carrière van diens vader Alois: van boer werkte hij zich op tot in de hoogste bureaucratische regionen.
Alois keert terug naar het boerenleven als Adolf zeven jaar oud is. Dieter stuit op opmerkelijke gebeurtenissen die zouden hebben plaatsgevonden in het daaropvolgende jaar, en ontdekt een opmerkelijke lijn naar de wereldvreemde oude buurman van Alois, een man die Der Alte wordt genoemd.
Der Alte is een bijenhouder met speciale gaven, en zijn invloed op de familie Hitler leidt tot een dramatische crisis in het gezin'
Het kasteel in het woud is een spectaculaire en controversiële roman over goed en kwaad, bloedverwantschap en incest, en een tocht naar de krochten van de ziel van de man die staat voor het ultieme kwaad: Adolf Hitler.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.