Het wildkookboek
de beste recepten voor elk seizoen
Hardback
Vanaf 12,50
Koop Tweedehands
Laatste exemplaar reeds verkocht.
Koop Voordeelboek
Gent
3 st.
27,00
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Omschrijving
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Fontaine Uitgevers
- ISBN:9789059568044
- Bindwijze:Hardback
- Afmetingen:20,1 x 25,4 x 2,7 cm
- Gewicht:952 gram
- Aantal Pagina's:208
- Druk:1
- Publicatiedatum:Oktober 2017
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.